Baarn is een fijne plek om te wonen

Als je de kaart van Nederland bekijkt, neemt Baarn een heel interessante plek in. Wie hier woont, leeft precies tussen Amsterdam, Almere, Utrecht en Amersfoort. Niet de minste steden. En allemaal zijn ze binnen een kwartier tot een half uur te bereiken. Als je dan bedenkt dat Baarn ook nog eens aan één van de mooiste natuurgebieden van Nederland ligt, is de populariteit snel verklaard.

Nieuwbouw in Baarn

In Baarn wordt niet veel nieuw gebouwd. Dat maakt de nieuwbouw in Elly J. Meijertuin extra bijzonder. De nieuwbouwwoningen komen midden in de bestaande wijk. Dat betekent dat je hier nieuw woont, maar gelijk meelift op alle voorzieningen die er al in de buurt zijn. Geen nieuwbouwwijk , wel een nieuwbouwhuis.

Verrassend leuk Baarn

Baarn ligt ideaal ten opzichte van de uitvalswegen. Je rijdt zo de snelweg op bij knooppunt Eemnes, waar de A1 en A27 elkaar kruisen. Verder heeft Baarn een eigen treinstation, dat trouwens maar op een paar minuten fietsafstand ligt van de nieuwbouw in de Elly J. Meijertuin. Het gezellige centrum van Baarn heeft een veelzijdig horeca- en winkelaanbod en er zijn volop sportmogelijkheden.

Nieuwbouwhuis kopen in Baarn?

Heb jij interesse in een nieuwbouwhuis en wil je op een supergoed bereikbare plek in Nederland wonen? Bekijk dan de nieuwbouwwoningen die we op dit moment aanbieden in Baarn. 

Wil jij wel wonen in Baarn? Bekijk het woningaanbod
Vragen? Neem contact op