Een nieuwbouwhuis in Baarn

Baarn is een bijzondere plaats met een rijk cultuurhistorisch verleden. Dat zie je terug in de vele kastelen, buitenplaatsen en landgoederen. En laten we Paleis Soestdijk niet uitvlakken. Ook het centrum heeft een authentiek karakter en met veel volwassen groen. Met de realisatie van de 3 nieuwbouwijkjes vinden karaktervol oud en comfortabel nieuw elkaar.

Verknocht aan Baarn en op zoek naar een nieuwbouwhuis?

Wie in Baarn woont, zal er niet snel weggaan. Hier woon je immers supercentraal in het land en is een aantal grote steden goed en snel bereikbaar. Tel daar het vele groen bij op, de goede voorzieningen en de fijne sfeer in het centrum. Spreekt deze gedachte je aan, en ben je op zoek naar een nieuwbouwhuis? Dan hebben we goed nieuws. Er komt nieuwbouw in Baarn! Maak kennis met De Drakentuin, de Elly J. Meijertuin en Baarn Centraal. Het aanbod van nieuwbouwwoningen is heel gevarieerd. Ontdek of jouw droomhuis een nieuw huis in Baarn is.

nieuwbouw in baarn

Heb jij je zinnen gezet op een nieuwbouwhuis in Baarn?

Veel nieuwbouw is er in Baarn niet te koop. En als er al een project in de verkoop gaat, zijn de huizen in no-time verkocht. Heb je interesse in een nieuwbouwhuis? Dan is het slim je nu vast in te schrijven als belangstellende voor ‘Nieuwbouw in Baarn’. Dat is vrijblijvend, maar zorgt er wel voor dat je op tijd wordt geïnformeerd als er meer bekend is of de verkoop start.

Lees meer over de wijk Elly J. Meijertuin
Lees meer over de wijk De Drakentuin