Baarn heeft prima voorzieningen

Baarn is echt een fijne plek om te wonen. Hier heb je alles bij de hand. Van handige winkels en goede voorzieningen tot veel groen en interessante cultuurhistorische plekken. Ook kun je hier prima uit eten gaan en je een avond laten vermaken in het theater. Als je dan bedenkt dat Hilversum en Amersfoort zo dichtbij zijn, zit je hier goed!

image alt

Centrum Baarn

In het centrum van Baarn vind je alles wat je dagelijks nodig hebt… en meer. Naast diverse supermarkten zijn er talloze boetiekjes, een bank, een notaris en horeca. In de winkels word je hartelijk ontvangen en kent men elkaar. En wil je meer, dan zit je zo in Amersfoort, Hilversum of Amsterdam.

image alt

Eropuit

Baarn heeft een schitterende omgeving die uitnodigt. Ga lekker fietsen met z’n tweetjes door de bossen of trek eropuit met de kids en bezoek een landgoed, kasteel of paleis. Je vindt ze volop in de omgeving. Om een paar namen te noemen: Paleis Soestdijk, Kasteel Drakensteyn, de Pekingtuin en Kasteel Groeneveld. Kijk eens op de websites, want er worden vaak leuke dingen georganiseerd.

image alt

Recreatie

Door de weelderig groene omgeving en het rijke verenigingsleven, hoef je je hier nooit te vervelen. Het Hooge en Lage Vuursche vervelen nooit. Verken het gebied wandelend, fietsend óf te paard! Leuk ook al die terrasjes die je onderweg tegenkomt. Met de kids ‘moet’ je echt even het hoogste klimbos van Nederland uitproberen. En ben jij een waterrat of heb je ze in de familie? Baarn is the place to be. Er is een zwembad in Sportcentrum de Trits, je kunt zomers zwemmen in het bosbad of neem een duik in rivier de Eem.

Wanneer in verkoop? Bekijk de planning
In welke wijk wil je wonen? Wijken Nieuwbouw in Baarn