In welke wijk wil jij wonen?

De nieuwbouw in Baarn bestaat uit De Drakentuin en Elly J. Meijertuin. Natuurlijk zijn er raakvlakken, maar de wijkjes hebben allemaal hun eigen karakter door de ligging, opzet en het type huizen. Zo komen in de Drakentuin appartementen en rug-aan-rug woningen. De sfeer van de naastgelegen buitenplaats is hier voelbaar. In de Elly J. Meijertuin staan straks 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande villa’s op riante kavels. 

image alt

Elly J. Meijertuin - in aanbouw

Elly J. Meijertuin is een nieuwbouwplan met slechts 13 koopwoningen. En 100% verkocht!
Het ontwerp sluit naadloos aan bij de woningen in de omgeving. Bestaande bomen langs de straten blijven bestaan en de royale kavels geven lucht en licht aan het plan. De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande villa’s hebben een oprit met ruimte voor 2 auto’s. Leuk detail is dat het kunstwerk 'Het Zonneveld' van Elly Jacoba Meijer een nieuw plekje krijgt in de tuin, een ontmoetingsplek voor de buurt.

>> Lees meer over de Elly J. Meijertuin

image alt

De Drakentuin - in voorbereiding

De Drakentuin bestaat uit 29 woningen met parkeerplaats op eigen terrein. In de Oranjerie komen 9 koop- en 12 huurappartementen. Het Koetshuis biedt plaats aan 8 rug aan rug koopwoningen. Met de Drakentuin wordt de oorspronkelijke Buitenplaats Rusthoek in ere hersteld. Het bestaand groen koesteren we, zodat het plan gelijk een groen uitstraling krijgt. De Oranjerie en het Koetshuis liggen in een openbaar toegankelijke tuin. Dit kun je straks zien als het verlengstuk van je tuin. Even genieten van het zonnetje, rondwandelen en een praatje met de buren.

>> Lees meer over De Drakentuin

Lees meer over de wijk De Drakentuin
Lees meer over de wijk Elly J. Meijertuin