Wat is jouw droomwoning?

In voorbereiding

Wonen in De Drakentuin

De Drakentuin ligt in Baarn tussen Buitenplaats Rusthoek en de Drakenburgerweg op de plek waar eerst basisschool Montini stond. We hebben de kans benut om de sfeer van de naastgelegen buitenplaats door te trekken de ‘tuin’ in. Op één boom na blijven alle bomen staan. Het leuke is dat je straks als voorbijganger door de parkachtige setting kunt wandelen. En daarmee zetten we de deuren van de buitenplaats weer een beetje open.

image alt

Wonen op je eigen buitenplaats

De bloesembomen kleuren mee met de seizoenen en overal zie je kinderen spelen en mensen op bankjes praten. Niet alleen wat de wegen en het groen betreft, refereren we aan de buitenplaats, ook de architectuur en vorm van de gebouwen doen eraan denken. Verder is De Drakentuin helemaal nieuw en dus bijzonder comfortabel en duurzaam.

image alt

Het woningaanbod van De Drakentuin

De 9 koop- en 12 huurappartementen komen in de Oranjerie. En onder het dak van het Koetshuis gaan 8 rug-aan-rugkoopwoningen schuil. Alle woningen hebben een klassieke uitstraling en worden gebouwd met duurzame en traditionele materialen. Zie jij jezelf hier al wonen? Maak een Mijn Eigen Huis account aan. Dan houden we je op de hoogte en mis je niets!

Zodra er informatie beschikbaar is over de huurwoningen zullen wij dat met je delen via deze site. Inschrijven voor een huurwoning verloopt niet via deze site.

Wat en wanneer? Planning De Drakentuin
Welke woning kies je? Woningaanbod