Elly J. Meijertuin | Nieuwbouw in Baarn

In aanbouw

Wonen in Elly J. Meijertuin | Nieuwbouw in Baarn

Je zoekt een groot huis! Een nieuw huis! Want nieuw is duurzaam, comfortabel én naar jouw smaak. Waar je wilt wonen, daar ben je nog niet uit. Als het maar een beetje rustig is en je snel in de grote stad bent. Want hoe dan ook, van het stadse leven wil je niets missen. Ook heb je graag alle voorzieningen in de buurt. Voor het gemak! Je bent al druk genoeg. Herken jij jezelf hierin? Maak dan kennis met de Elly J. Meijertuin in Baarn.

image alt

Lekker ongedwongen sfeertje

Elly J. Meijertuin is een nieuwbouwplan met 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande villa’s. De nieuwbouwwoningen met garage en oprit komen midden in een bestaande wijk. De supermarkt, scholen, dokter en tandarts zijn op loopafstand en om de hoek vind je het Leger des Heils, een Cruyff Court en toffe plekken om te sporten. Deze wijk in Baarn heeft een lekker ongedwongen sfeertje. Een beetje van alles en nog wat, zoals je dat ook vaak in Amsterdam en Utrecht ziet.

image alt

2 parkeerplaatsen op de oprit

De 13 woningen zijn energieneutraal. Dat betekent dat je huis bijna evenveel energie opwekt als je verbruikt. Zuinig, comfortabel en klaar voor de toekomst! De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande villa’s staan op ruime kavels. Lekker is dat, want daardoor heb je veel privacy en kunnen de kids fijn buitenspelen en kan je zelf lekker genieten in je eigen riante tuin. Kom thuis na een drukke werkdag en ontspan gelijk. Een parkeerplek hoef je niet te zoeken. De oprit biedt ruimte aan 2 auto’s die je naast elkaar kunt parkeren.

100% verkocht

Alle woningen van dit project zijn 100% verkocht en in aanbouw.

Wat gebeurt er de komende tijd? Planning
Welk huis kies jij? Woningaanbod