Elly J. Meijertuin: comfortabel wonen in karaktervol en centraal Baarn

28 februari '21

Ben je het zat om te struikelen over schoenen of hockeyspullen in de gang, of het zoeken naar een rustig plekje in huis om te werken? Voor wie toe is aan een ruim, maar nog betaalbaar huis, is Baarn dé plek. Grote kracht van Baarn is de combinatie van natuur met culturele en historische waarde, én de centrale ligging. Je hebt er alles wat je nodig hebt én bent binnen een half uur in Amsterdam. Bedenk daarbij een vrijstaande woning of tweekapper van minimaal 173 m2 en je hebt je ideale plek gevonden. Welkom in de Elly J. Meijertuin!

image alt

Historisch karakter, cultuur en natuur

De oude charmes van Baarn zijn nog altijd te bewonderen. Zoals de boomrijke lanen in de dorpskern en het prachtige Kasteel Groenendaal, buitenplaats voor mens en natuur. En over natuur gesproken, prachtige plekken om deze te ervaren liggen in de spreekwoordelijke achtertuin. Zoals natuurgebied De Hooge Vuursche, de Soesterduinen en de Eem. Met mooi weer verzamelen Baarnaren zich graag langs de rivier voor waterpret en ontspanning. Voor tijdens of na je werk even van de natuur in, het is allemaal op loopafstand te vinden.

image alt

Geen nieuwbouwwijk, wél een nieuwbouwhuis

Baarn biedt het beste van 2 werelden; je geniet van het historische en dorpse karakter, maar hebt tegelijk alles om je heen wat je nodig hebt. Zeker in de Elly J. Meijertuin. De nieuwbouwwoningen komen namelijk middenin een bestaande wijk. Dat betekent: nieuw wonen en tegelijk profiteren van alle voorzieningen die er al in de buurt zijn. Van supermarkt tot delicatessezaak, scholen en activiteiten voor de kinderen, goede restaurants, leuke koffiebarretjes en toffe plekken om te sporten. Je hebt hier vanaf dag 1 het gemak van alles dichtbij!

image alt

Hoe centraal wil je wonen?

Én… als het weer mag, ben je zó op je werk! Baarn ligt tussen Amsterdam, Almere, Utrecht en Amersfoort; centraler kun je bijna niet wonen. Al deze steden zijn binnen een kwartier tot een half uur te bereiken. Bij knooppunt Eemnes rijd je zo de snelweg op en bovendien heeft Baarn een eigen treinstation, dat op een paar minuten fietsafstand ligt van de nieuwbouw in de Elly J. Meijertuin.

Wil jij ook meer huis voor je geld?

In Nederland, en zeker de randstad, krijg je steeds minder vierkante meters voor je geld en een woning vinden is een hele opgave. In Baarn heb je de ruimte; zowel óm als ín je huis. De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande villa’s in de Elly J. Meijertuin hebben woonoppervlakten van minimaal 173 m2, een garage en 2 parkeerplaatsen op de oprit. En dat vanaf € 675.000 v.o.n.. Wonen in nieuwbouw, dus voorlopig geen onderhoudsklusjes voor jou én… nooit meer struikelen over de schoenen in de gang!

Blijf op de hoogte!

Meld je nu aan als belangstellende voor dit nieuwbouwplan in het prachtige, centraal gelegen Baarn. Wees er snel bij, want in de Elly J. Meijertijn komen slechts 13 woningen! Zodra de start verkoop datum bekend is, ontvang je hier dan een e-mail over.

Bekijk het woningaanbod