Opgeleverd

De bouw van Elly J. Meijertuin gaat starten!

31 augustus '21

Goed nieuws voor de kopers van een woning in Elly J. Meijertuin. Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld. En dat betekent dat jullie naar de notaris mogen en dat de bouw van de woningen binnenkort start.

Naar de notaris

Nu de bouw van jouw gekochte nieuwbouwwoning binnenkort echt gaat starten, is de volgende stop: de notaris. Het is belangrijk om daar zo snel mogelijk langs te gaan, anders betaal je bouwrente. Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. We leggen je in de video graag uit wat dat inhoudt.

Wanneer start de bouw?

Trebbe is inmiddels begonnen met de voorbereidingen voor de sloop van de oude school waar de 13 woningen van Elly J. Meijertuin gebouwd gaan worden. Kopersbegeleider Pattie Pouwels, informeert je verder tijdens de bouwperiode. Ook wordt er maandelijks beeldmateriaal van de bouwplaats op de website geplaatst om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw woning.

Wij wensen de kopers van een woning in Elly J Meijertuin mede namens Trebbe een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe woning toe.