De Makelaar stellen zich voor

27 februari '21

De 13 woningen in Elly J. Meijertuin in Nieuwbouw in Baarn worden verkocht door Eefje Voogd Makelaardij en Jeannette Loonstra Makelaardij. Beiden zijn ze zeer ervaren met het verkopen van nieuwbouw woningen in de regio 't Gooi. In dit bericht stellen wij ze graag aan je voor.

Eefje Voogd Makelaardij

Creatief, streetwise en betrokken. Dat is het motto van Eefje Voogd Makelaardij. Bij Eefje Voogd Makelaardij houden ze van bijzondere woningen, bijzondere mensen en opdrachtgevers. In Elly J. Meijertuin staan 13 van deze bijzondere woningen. Binnen Eefje Voogd Makelaardij is Els Verpoorten de makelaar voor de woningen van de Elly J. Meijertuin in Nieuwbouw in Baarn.

Jeannette Loonstra Makelaardij en Projectmanagement

Jeannette is sinds 1991 werkzaam als makelaar in de regio Utrecht en Amersfoort. Momenteel is zij als zelfstandige makelaar actief in de regio Utrecht, Soest, Baarn, Amersfoort en omgeving. Jeannette kan met bijna 20 jaar ervaring goede begeleiding bieden bij het kopen van een nieuwbouwwoning.
Wil je meer weten over dit project?
Neem dan even contact op met onze makelaar Jeanette Loonstra van Jeannette Loonstra Makelaardij: 06 14 27 12 21
of Els Verpoorten van Eefje Voogd Makelaar op telefoonnummer 020-3050560.  

Interesse in een woning?

Heb je interesse in een woning of appartement in Elly J. Meijertuin. Meld je dan via deze website aan als belangstellende en maak een Mijn Eigen Huis account. 

Woningen