Opgeleverd

Een stijlvolle badkamer

31 maart '21

Tegenwoordig is de badkamer de ruimte bij uitstek waar men zich in alle rust terugtrekt, om heerlijk te genieten van een moment voor jezelf. En wie doet dat nu niet liever in een mooi vertrek? Als koper hoef je over de inrichting van de badkamer alvast geen zorgen te maken. Wij hebben gekozen voor kwalitatief hoogwaardig sanitair en kranen. Voor jou betekent dit, dat je straks optimaal kunt genieten van een badkamer die functionaliteit combineert met een fraai design.

Sanitair van Villeroy & Boch

Alle woningen krijgen standaard sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe. Het fonteintje en de twee wastafels zijn uit de Architectura serie. Onder de twee wastafels komt een kast van 120 cm met lades en boven de wastafel komt een spiegel. Tevens vind je in de badkamer een inloopdouche met glazenwand van Novelini Lunes. Nieuwsgierig hoe het sanitair er uit ziet? Bekijk de foto's hieronder.

Andere wensen?

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn jouw persoonlijke wensen bespreekbaar, want smaken verschillen nou eenmaal. Natuurlijk is er in samenwerking met de badkamerleverancier, in dit geval LIV woonbelevingscentrum, ook nog van alles mogelijk om jouw persoonlijke wensen te verwerken.  Zo heb je in LIV de gelegenheid al jouw wensen of vragen door te spreken en wordt je begeleid door een een vakkundige adviseurs. Je kunt bij het LIV woonbelevingscentrum niet alleen terecht voor je badkamer maar ook voor interieuradvies of advies voor je tuin. 

Meer weten over Elly J Meijertuin? Lees het laatste nieuws
Meer weten over het woonbelevingscentrum? Website LIV