Opgeleverd

Rabobank helpt je bij je financiële check!

13 april '21

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers in Elly J Meijertuin? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop van Elly J Meijertuin is gestart. De Rabobank biedt je de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Hoe werkt het?

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank Baarn. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden.

Financieel adviseur Els Geuzenbroek van de Rabobank zijn nauw betrokken bij het project Elly J Meijertuin. Ze gaat graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met haar kennis en betrokkenheid bij project Elly J Meijertuin bespreekt zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken. Wil je je alvast voorbereiden of informatie lezen? Met het Rabo Hypotheekdossier kun je online alvast een uitgebreide berekening maken (ook beschikbaar als je geen klant bent bij Rabobank). Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op https://www.rabobank.nl/particulieren/hypotheek

NEEM SNEL CONTACT OP MET DEZE ADVISEUR!

Els Geuzendam

Els Geuzendam

Rabobank

Bel of WhatsApp onderstaande Rabobank adviseur en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check.

  • Els Geuzendam 06 10703190

Of stuur een mail naar [email protected]
Kijk ook eens op de site van Rabobank.