Opgeleverd

Sneak preview: beelden Elly J. Meijertuin

25 september '19

Ben jij ook zo benieuwd hoe de woningen in de Elly J. Meijertuin er straks uit komen te zien? Bekijk dan snel de eerste 3D concept beelden hieronder. Wat worden ze mooi!

Artist Impressions

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis, dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. Om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'.

Verder uitwerken

We willen graag van elk type woning een artist impressions laten maken. Zo krijg jij als klant straks een goed beeld hoe jouw favoriete woning er uit komt te zien. De beelden die we nu delen zijn concept versies. Zo moet er nog goed gekeken worden naar de kleur van de gevelstenen en van de dakpannen. Hier en daar zullen er dus nog kleine wijzigingen plaatsvinden, maar we vonden het wel het delen waard!

  Woningaanbod bekijken
  Meer nieuws lezen