Vind je favoriete woning met de woningconfigurator!

31 maart '21

Hoe zijn de woningen in Elly J Meijertuin precies gesitueerd? Welke meerwerk opties zijn mogelijk en hoe ziet de woning er van binnenuit? Waar staat straks jouw keukentafel en waar plof je op de bank? Bekijk het allemaal in de 3D woningconfigurator!

Woning in 3D bekijken

Klik op jouw favoriete woning en bekijk het bouwnummer in 3D. Je kan vervolgens selecteren welke verdieping je wilt zien. Door bijvoorbeeld alleen de begane grond te selecteren kan je gelijk ook de indeling in 3D bekijken. Onder het tabblad opties kan je zien hoe de woning er uit komt te zien met een uitbouw of dakkapel. De woningen zijn dus af te stellen op jouw voorkeur. 

Zonnestand

Met de 3D-viewer kun je rondom het gebouw heen bewegen, in- en uitzoomen en elk appartement afzonderlijk van binnen bekijken. Met de speciale zonnestand-functie kun je op elke gewenste datum en tijdstip de zonnestand instellen en bekijken. In de ochtend, middag en avond, en in de zomer, herfst, winter en in het voorjaar, wat je maar wilt! Als je graag in de ochtendzon ontbijt of in de avondzon dineert, dan weet je na gebruik van de 3D-viewer direct welk appartement bij jou (of jullie) hoort.

Meer weten? Ga naar het nieuwsoverzicht
Hier wonen? Bekijk het woningaanbod